Close

Vassa Eggen firar 20 med mat- och musikfest

I 20 år har Christian Olsson och Kristofer Sandström drivit Vassa Eggen på Birger Jarlsgatan. Det firar duon med ett storslaget mat- och musikjubileum.

I två decennier har Vassa Eggen balanserat stadigt på tronen som en av Sveriges bästa köttrestauranger. Såväl stockholmare som amerikaner har vallfärdat till krogen på Birger Jarlsgatan för att serveras hängmörat kött, ambitiösa grillrätter och bra skaldjur, och möjligen för en liten vibb av New York.
För att fira 20-årsjubileet har Vassa Eggen tagit draghjälp av TEN Music Group som ställer en av sina artister på Vassa Eggens scen varje fredag. Bland dem syns bland andra Icona Pop, Benjamin Ingrosso, Vera Hotusauce, Strandels och Erik Hassle.
– Menyn är specialkomponerad för kvällen med late night-supé för de som vill ha kvar bordet under spelningen. För matgäster som har en tidigare sittning funkar det också fint att hänga i baren, säger Kristofer Sandström i ett pressmeddelande.
Vassa Eggen öppnade 1999, då på Kungstensgatan, för att tre år senare flytta in i Alexandras gamla lokaler på Birger Jarlsgatan.
Jubileumsmenyn serveras måndag till onsdag, och varje fredag står alltså en av TEN Music Groups artister på scenen.
20-årsfirandet på Vassa Eggen börjar nu på fredag, den 1 november, och avslutas med en julspecial den 20 december.

Close