Close

Nu öppnar NK:s saluhall


Mästerliga franska ostar, ett ekologiskt paradis samt Sveriges störste köttälskare är bara några av ingredienserna i NK:s nya saluhall.

När NK Saluhall på torsdag öppnar dörrarna efter en omfattande makeover är det med ett helt nytt utbud.

Androuet Ost, Melanders Fisk och AG Kötthandel är bara några av namnen bakom montrarna. Lägg därtill ekologiska Paradiset som står för NK Saluhalls basutbud där vi även hittar salladsbar och färdiglagade luncher.
– Vi är otroligt glada över att vi kunnat locka dessa duktiga matentreprenörer till vår nya saluhall, säger Andreas Edström, varuhuschef Nordiska Kompaniet. De tillhör alla toppskiktet i sina respektive kategorier och har en gedigen kunskap och erfarenhet som tillsammans kommer göra nya NK Saluhall till en matdestination i världsklass.

Vidare finner vi hälsoorienterade Dr. Mat, Paradiset glasserveringen Lejonet & Björnen samt NK Bröd och NK Konfektyr.

Johan Sörberg på på NK Bröd och Konfektyr och Nils Molinder på Molanders Fisk.

Kanske ser vi mest fram emot att smaka en skiva främmande skinka över disken, ta ett glas Chablis på stående fot och skynda hem med en påse spontaninhandlande räkor. Den allra största tjusningen med en saluhall.

Close