Close

Miss Voon får systerkrog på Linnégatan

Jonas Svensson öppnar nytt.

Miss Voon får en systerrestaurang på Linnégatan i form av Sveriges första asiatiska gastropub – Goma.

Det är Miss Voons ägare, kocken Jonas Svensson, som den 7 oktober dukar upp för krogpremiär på Linnégatan 1. Med 80 sittplatser kallar sig Goma för Sveriges första riktiga gastropub. Dryck står i centrum och en gedigen meny med asiatisk gastropubmat serveras.
– Gastropubar har vi sett genom åren, men en asiatisk gastropub blir någonting nytt vill jag lova! Goma är full av färg, innovation och lekfullhet, något som kommer att speglas tydligt i våra serveringar för både mat och dryck, men också i vår fantastiska miljö, förklarar Jonas Svensson och fortsätter.
– Rätterna är skapade för att passa en lång middag såväl som ett snack i handen till en öl eller sake. Vi har skapat roliga, spännande och smakrika serveringar perfekta i kombination för just vår bar. Rätterna kommer ha samma smakpalett som vi gjort oss kända för på Miss Voon, fortsätter Jonas Svensson
Restaurangen kommer att ha generösa öppettider som passar för såväl förmiddagsmöten som lunch, på plats eller take away, eftermiddagsmöten, after work, middagar eller drinkar sent in på småtimmarna.
Inredningen är signerad Thomas Sandell med fokus på vackra färger och material med sköna soffor, varvat med höga barbord och en generös bardisk där både mat och dryck blir till framför gästen.

Close