Close

Hornstulls Tjoget intar NK

Knivsöder flyttar in på Nordiska Kompaniet. När grundarna bakom Tjoget – baren i Hornstull som förra veckan utsågs till en av världens bästa – nu öppnar nytt är det under namnet Positano.

Restaurangen och aperitivobaren huserar på NK:s herrplan och hoppas bjuda på den typ av naturlig mötesplats vi finner nere vid Medelhavet: mat, drinkar och flytande umgänge.

Joel Söderbäck, Robert Rudinski och Andreas Bergman är trion bakom Tjoget.

Trion bakom Tjoget – Joel Söderbäck, Andreas Bergman och Robert Rudinski – har satt samman en meny med enklare pastarätter, sallader, chark, ostar, italienska sötsaker, kaffe och cocktails.
– Med det nya konceptet fortsätter vi att satsa stort på mat och dryck, säger Andreas Edström, varuhuschef Nordiska Kompaniet.
– Vi är oerhört glada över att få arbeta med ett så inspirerande och framgångsrikt gäng som grundarna bakom Tjoget. Positano kommer att bli en mötesplats och ett vattenhål för NK:s kunder där man kan njuta av mat och dryck samt få uppleva en del av Italien inne på NK.

Close