Close

Förgyll november i Grand Hôtels nya champagnebar

Som ett ljus i höstmörkret öppnar Grand Hôtel en ny exklusiv champagnebar. I den nya baren kan vi med start under hösten njuta av ett brett utbud av prestigechampagne på glas, däribland Ruinart Blanc de Blancs, Dom Pérignon och Krug.

Champagnebaren är ett samarbete med just Ruinart – Grand Hôtels huschampagne – och här kan gäster snart njuta av ett stort utbud noga utvalda årgångschampagner på glas eller flaska. På champagnemenyn syns välkända aktörer som Ruinart, Dom Pérignon, Krug, Veuve Clicquot, Moët & Chandon. 

– Champagne är den dryck som vi säljer mest av här på Grand Hôtel och vi har länge drömt om att skapa en champagnebar för våra gäster. Därför känns det väldigt bra att vi, tillsammans med vår huschampagne Ruinart, äntligen gör verklighet av den drömmen. Dessutom känns det extra roligt att vi har möjlighet att lansera den här baren just nu, för även i tuffa tider behöver man något att se fram emot och en plats att träffa sina nära och kära, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel. 

Förutom ett brett utbud av prestige champagne, kommer baren även att servera tilltugg som är speciellt anpassade för att lyfta champagnernas olika karaktär.

Close