Close

Bank Hotel komplett med ny cocktailbar

En ny bar med hisnande utsikt över sommarens Stockholmskvällar slår upp portarna på Bank Hotel.

Bank Hotel har sedan öppningen förra sommaren snabbt seglat upp på listan som ett av Stockholms främsta boutiquehotell. Den gamla bankbyggnaden på Arsenalsgatan 6 intill Nybroviken och ett stenkast från Djurgården tycks göra alla rätt med sin internationella prägel och interiörer som minner om ett tjusigt gammalt bankkontor med viss Mad men-touche. Den 17 maj höjer Stureplansgruppen nivån ytterligare på Bank Hotel med den nya cocktailbaren Le Hibou intill hotellets franskinspirerade terrass. I den nya baren som inspirerats av lyxiga Parisvåningar med allt vad det innebär finns cocktails och drinkar och dessutom en ny alkoholfri sprit som utgör grunden i de alkoholfria alternativen på menyn.
– Le Hibou är resultatet av en vision som vi länge har burit på men som vi avvaktat rätt tillfälle för att presentera, säger Vimal Kovac, vd på Stureplansgruppen.

Le Hibou som betyder uggla på franska har fått sitt namn efter ugglan i hotellets emblem som också syns lite varstans i byggnadens arkitektur som en kvarleva från när fastigheten hyste ett riktigt bankkontor. Sköna djupa fåtöljer och terrassen som omringar hela baren med utsikt över Strandvägen och Nybroviken känns given för alla stundande sommarkvällar som alldeles, alldeles snart är här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Close