Close

Miriam Bryant intar Strandvägen 1

I april kommer den populära artisten Miriam Bryant ge 20 konserter på krogen Strandvägen 1.

Det är lätt att föreställa sig restauranggästerna hejda sig med besticken halvvägs genom regnbågsfilén när Miriam Bryant kliver ut på scen på Strandvägen 1. Popstjärnan – känd för sina slagkraftiga hits och intensiva liveframträdanden – intar restaurangen med 20 konserter i april. En serie spelningar – tisdag till lördag – som kommer bjuda både på gästartister och smakprov från kommande skiva.
– Jag har alltid varit dålig på rutiner i vardagen, man flänger runt en hel del i livet, säger hon. Att spela på ett och samma ställe låter därför som en dröm. Det är skönt att vara på samma plats, att ha ett kontor eller ett laboratorium att gå till med fria händer att göra vad jag vill, med vem jag vill!

För Strandvägen 1 är det ett väl inarbetat koncept. Tidigare har vi sett artister som Titiyo, Petter och Plura husera under månadslånga konsertserier.

28-åriga Miriam Bryant – popartisten från Göteborg som slog igenom med hiten Black Car – är både skrämd och exalterad. Hon skriver själv:  ”Nä va läskigt, det kommer aldrig gå? Fast fan vad kul! Det är något som jag aldrig gjort förut, det blir en utmaning, jag hatar utmaningar! Nej, men kom igen det blir kul! Kom och se mig med supergrymma gäster och mitt älsklingsband hela månaden”.

Läs mer här.


Close