Close

Designveckans Östermalm

Just nu pågår Stockholm Furniture and Light Fair i Älvsjö. Men hela stan präglas av Stockholm Design Week, här är sex utställningar som är öppna för alla på Östermalm.

Dux på Alma, Nybrogatan 8
Alma är en medlemsklubb, office space och mötesplats för kreatörer med en inspirerande inredning av Tham Videgård. Under designveckan visas även en utställning av Dux som presenterar sitt nya samarbete, Into the Light, med danska arkitektbyrån Norm Architects.

Magniberg x Bukowskis, Berzelii Park 1
Vacker utställning av Magniberg, internationellt erkänd designgrupp som i år gör debut på Stockholm Design Week. På Bukowskis kan vi se deras konst möta möbler och textilier från Magniberg.


Pierre Sindre, Designgalleriet, Grev Turegatan 30
Möbel- och inredningsarkitekten Pierre Sindres utställning ”Små stad” innehåller möbler och prylar som ser ut att höra hemma på Legoland – utan att vara gjorda i Lego. En bro är en bänk, ett hus är ett skåp, och så vidare. Fint!

Jonas Bohlin KROPPAR, Galleri Sebastian Schildt, Strandvägen 5b
Jonas Bohlin, en av Sveriges mest erkända formgivare, ställer ut 21 nya skåp i begränsad upplaga och nio nya golvlampor.

Bolon Lab Store, Birger Jarlsgatan 32
Se det sp��nnande företagets resa genom generationerna: från husvagnsmattor till ett av våra mest trendledande mattvarumärken med en tydlig hållbarhetsfilosofi.

Italienska Kulturinstitutet, Gärdesgatan 14
Här kan du få en dos italiensk designkultur med flera olika designutställningar. Konstinstallationen ”” av Bianco-Valente, fem arkitekter som hyllar Gio Ponti och ”Designing in the real world”, en retrospektiv av Riccardo Dalisi.

Close